İLETİŞİM HATTI

0(535) 468 58 22

E-POSTA ADRESİMİZ

iletisim@kubatedavi.com
> İLAÇLAR
İLAÇLAR

Küba'da Kullanılan İlaçlar

www.kubatedavi.com'un ilaçları satmadığını ya da temin etmediğini bilmenizi isteriz. Sadece bir hastalık tedavisinde kullanılan ilaç için bize başvuran hastaların, Kübalı uzman doktorlar trafından raporlarının onaylanması halinde kaydedilmiş ilaçların yetkili ithalatçısına ulaşmanızı sağlıyoruz.

Vaxira

Racotumomab (Vaxira) Küba Moleküler İmmünoloji Merkezi ve Arjantin Buenos Aires Üniversitesi ile ortaklaşa Racombia adlı konsorsiyum tarafından geliştirilen bir aşıdır. Bu aşı kanser olmayan insan hücrelerinde bulunmayan ve kanser gelişmesiyle mutasyonla (değişime uğrayarak) oluşan bir proteini (NeuGcGM3 gangliositi) tanıyarak ona karşı bağışıklık hücrelerini (antikorları) harekete geçirir. NeuGcGM3’ün küçük hücre dışı akciğer kanseri(KHDAK) malign melanom, meme kanseri ve nöroblastom gibi bazı çocukluk çağı kanser hücrelerinde yoğun olarak bulunduğu bildirilmektedir. Aşının etkili olabilmesi için, önce kemoterapi ile kanser hücre sayısının bağışıklık hücreleri tarafından alt edilebilecek bir sayıya indirilmesi yani tümör yükünün azaltılması gerekir.

Nimotuzumab - Cimaher

Nimotuzumab bir monoklonal antikordur. İlaç Havana’da Moleküler Bağışıklıkbilimleri Merkezitarafından geliştirilmiştir .Epitelyal büyüme faktörü (EGRF) üzerinden çalışıyor. EGRF bütün organlarımızı kaplayan epitel hücreleri üzerinde bulunan bir protein. Bazı kanser türleri bu proteinin kontrolsüz çalışmasına, bu da hücrelerin kontrolsüz biçimde çoğalmasına yol açıyor. Kanserin gelişim mekanizması bu . Nimotuzumab hem EGRF proteinini örtüyor ve böylece kontrolsüz hücre çoğalmasını engellemiş oluyor hem de kanser tedavisinde kullanılan ilaçların ve radyoaktif maddelerin kanserli dokuya taşınmasını kolaylaştırıyor.Bu ilacı sipariş etmek için ancak oturduğunuz ülkenin gümrüğu tarafından onay belgesiyle sipariş edebilirsiniz.

Vidatox

Küba’da uygulanan Homeopatik tedavi yöntemi ile adada yaygın olan Mavi Akrep’in (Rhopalurus Junceus) zehiri baz alınarak elde edilen ve uygulanan bioterapisidir. Mavi Akrep’in zehiri katı tümör vakalarında antimetaztatik ve antitumoral etki göstermektedir. Bu sebeple insanlarda neoplastik hastalığının tedavisi için alternatif terapi olarak uygulanmaktadır.VIDATOX 30 CH uygulaması tüm kanserler hastalıklarında ve sürecinin tüm evrelerinde kullanılabilir. Ağızdan alınan ve kesinlikle toksik olmayan bir üründür. Kemoterapi ve radyoterapi tedavileri esnasında kullanılır. Herhangi bir onkolojik tedaviye ters etki göstermez. Eşzamanlı kullanımı anti-tümöral aktivite üzerinde sinerjik veya potansiyalizasyon etkisi göstermektedir.

MELAGENINA PLUS

İnsan plasentasının bir alkol özütüdür.
 Melanosit üretimini arttırır,
 İlacın içindeki karışım aynı zamanda hücrelerin içindeki melanin üretimi sürecini de hızlandırmaktadır.

 

HASTALIĞINIZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN