İLETİŞİM HATTI

0(535) 468 58 22

E-POSTA ADRESİMİZ

iletisim@kubatedavi.com
> Cilt Kanseri
Cilt Kanseri
Cilt Kanseri

Cilt kanserleri temel olarak birçok farklı nedenden kaynaklanan, deforme olmuş büyümelerdir ve değişen derecelerde malignite taşırlar. En yayılabilir malign cilt kanserleri Skuamöz hücreli karsinom, bazal hücreli karsinom ve melanomdur.

Cilt kanseri

Cilt kanseri

BAZAL HÜCRELİ KARSİNOMA (BCC)

İnsanlarda en sık görülen cilt kanseri türü olarak kabul edilir. Cildin bazal hücre tabakasında gelişir ve ihmal edilirse çok zarar verici ve şekil bozucu olabilir. Neyse ki, bu tür cilt kanseri nadiren cilt yüzeyinin dışına metastaz yapar ve bu nedenle en az tehlikeli olarak kabul edilir. Biyopsi genellikle evreyi belirlemek için gereken tek testtir. Büyümenin derinin geniş alanlarına metastaz yaptığı veya uzun süredir mevcut olduğu hastalarda yayılım bölgesindeki lenf düğümleri araştırılacaktır.

 

Bu kanser türü çoğunlukla ultraviyole radyasyona maruz kalmanın neden olduğu şiddetli güneş yanığı nedeniyle güneşe yoğun şekilde maruz kalan bölgelerde ortaya çıkar. En sık yüz ve boyun bölgelerinde görülür.

 

Skuamöz Hücreli Karsinom (SCC)

Cildin yüzey alanından kaynaklanan cilt kanserlerinin ikinci en yaygın türü olduğu düşünülmektedir.

 

Bu kanser türü aşağıdaki iki türe ayrılır:

 

Yerel: cilt bölgesini etkiler

Metastatik: cilt alanının dışına yayılır

Biyopsi genellikle evreyi belirlemek için gereken tek testtir. Büyümenin derinin geniş alanlarına metastaz yaptığı veya uzun süredir mevcut olduğu hastalarda yayılım bölgesindeki lenf düğümleri araştırılacaktır.

 

Malign Melanona

Cilt kanserlerinin en agresif türü olarak kabul edilir. Tüm deri kanserlerinin %5’ini oluşturur. Erken tespit edilmezse vücudun diğer bölgelerine veya bölgelerine yayılabilir.

ÖN BAŞVURU

Sözleşme şartlarını okudum ve kabul ediyorum.

Cilt Kanseri Tedavisi - HEBERFERON

 

 

 

HEBERFERON'u Kullanan Cilt Kanseri Tıbbi Programı

Lütfen tedavi programıyla ilgili aşağıdakilere dikkat edin:

 

Küba'da mevcut tedavi programları yalnızca  Bazal Hücreli Karsinom (BCC) veya Skuamöz Hücreli Karsinom (SCC) için tasarlanmıştır.

Tüm kanserlerde olduğu gibi cilt kanseri tıbbi programları da kanserin türüne, boyutuna, ne kadar yayıldığına ve hastanın genel sağlık durumuna bağlıdır. Tedavinin süresi bu faktörlere bağlı olacaktır ve iki hafta ile üç ay arasında değişebilir.

Teşhis Testleri

Cilt biyopsisi (tanı net değilse)

CBC

ESR

Tam korelogram Alkalen Fosfataz Kan (Serum) Glutamik-Oksaloasetik

Transaminaz (SGOT) Testi

Kan (Serum) Glutamat Piruvat Transaminaz (SGPT) Testi Üre

Kreatinin testi

Ürik asit testi

Metastaz olup olmadığını belirlemek için ek test

HEBERFERON Hakkında

20 yıllık klinik araştırma ve denemeler sonucunda Heberferon, Küba'daki Genetik Mühendisliği ve Biyoteknoloji Merkezi'nde (CIGB) üretildi. Amacı cilt kanserine yakalanan hastaları tedavi etmektir. Enjeksiyon yoluyla uygulanır ve melanom dışı cilt tümörlerini ortadan kaldırma veya azaltma ve yüz ameliyatlarının olası etkilerini önleme amacına sahiptir.

 

Heberferon, Interferon alfa 2b ve rekombinant gama'nın sinerjik bir kombinasyonundan yapılmıştır. Başlıca amacı melanom dışı cilt tümörlerini azaltmak veya ortadan kaldırmaktır.

 

HEBERFERON'UN ÖZELLİKLERİ

Tümör kütlesinin azaltılmasını ve lezyonların iyileşmesini destekler.

Kulak, burun, göz kapakları ve göz çevresi gibi nükslerin yüksek olduğu bölgelerde ve bunların sekellerinde karmaşık ameliyatların yapılması ihtimalini azaltır.

Etkilenen bölgeye enjekte edildiğinde boyutun küçültülmesi veya büyümenin ortadan kaldırılması yönünde iyileştirici etki gösterir.

Tümör vaskülaritesini inhibe eder ve hücre döngüsünü kontrol etme yeteneğine sahiptir. Başka bir deyişle Heberferon'un antiproliferatif etkisi vardır.

Heberferon, lezyonları cerrahi prosedürlere uygun olmayan veya önemli deformite potansiyeli olan hastalarda kullanılabilir. Cerrahi işlem uygulanan hastalarda, kalan tümörün ortadan kaldırılması ve nüksetmesinin engellenmesine yönelik ameliyat sonrası uygulaması bulunmaktadır.

Bazal Hücreli Karsinomlarda, Heberferon optimal dozda uygulandığında, daha iyi estetikle birleştiğinde, daha iyi etkilerle ve daha az advers reaksiyon yoğunluğuyla minimum 5 yıllık sürekli yanıt üretme yeteneğine sahiptir.

Heberferon hastanın estetiğinin iyileştirilmesine katkıda bulunarak hastaların yaşam kalitesini artırır.

HASTALIĞINIZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN